Sorry, nothing funny today.

spreken.

Nog voor ik kon wandelen sprak ik in volzinnen en kon ik de mensen rondom mij een volledig verslag geven van een bezoek aan de dierentuin. Later werd het mijn job. Sinds mijn 19de werk ik voor de radio. Het is heerlijk om het woord bij de muziek te voorzien. Maar aangezien dat maar over een paar seconden, hooguit minuten gaat, geef ik ook lezingen, workshops en seminaries.

Over reizen, mijn boeken Factor 25 en Het Jaar van de Hond, geef ik workshops rond kwetsbaarheid en het aanvaarden van jezelf, deel ik mijn ervaring rond burn-out, werk ik als lifecoach, spreek ik over wat me bezighoudt en met welk glitterrandje we de wereld wat mooier zouden kunnen maken. 

Ook ontwikkelde ik een traject van workshops 'create a life you love to live'. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer successen je boekt op persoonlijk en werkvlak. Wil je meer info? Aarzel niet me te contacteren.

Wil je graag een seminarie in je bedrijf rond burn-out? Rond het heilzame van yoga en meditatie? Over ondernemen: dromen, durven doen? Je eigen leven richting geven en het met beide handen vastpakken? Scroll verder en nodig me uit!