What if you met your soulmate, but he loves to clap when the plane lands?

spreken.

Nog voor ik kon wandelen sprak ik in volzinnen en kon ik de mensen rondom mij een volledig verslag geven van een bezoek aan de dierentuin. Later werd het mijn job. Na de weg die ik zelf heb afgelegd - van een onbewuste workaholic, over een burn-out, naar een duurzamer en bewuster leven - hou ik ervan om mensen te inspireren, hen weer in hun kracht te zetten en bewuster met zichzelf aan de slag te laten gaan. Van workshops in bedrijven tot lezingen over stressmanagement, meer energie, bewustzijn en yoga, rond kwetsbaarheid en het aanvaarden van jezelf, deel ik mijn ervaring rond burn-out, werk ik als bewustzijnscoach, spreek ik over wat me bezighoudt en met welk gouden randje we de wereld wat mooier zouden kunnen maken. 

Ook ontwikkelde ik een traject van workshops 'create a life you love to live'. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer successen je boekt op persoonlijk en werkvlak. Wil je meer info? Klik dan onderaan op Contact.

Wil je graag een seminarie in je bedrijf rond burn-out? Rond het heilzame van yoga en meditatie? Over ondernemen: dromen, durven doen? Je eigen leven richting geven en het met beide handen vastpakken? Scroll verder en nodig me uit!

Naast de lezingen en workshops, gebruik ik ook mijn stem in de meditatietool die ik zelf ontwikkelde. Wil je meer info? Klik hier.