top of page

coaching

2

Er zijn nog

vrije plaatsen voor coaching in 2022.

Staat de teller op nul? Dan zijn er pas vanaf januari 2023 weer plekken ter beschikking. Ik coach slechts 5 vrouwen per jaar.

Wil jij individueel aan de slag? Coaching gericht op jouw noden als individu? Een traject dat 100% afgestemd is? Jij hebt als een hele reis naar jezelf doorgemaakt, maar wil een stap verder. Het vergroten van je bewustzijn. Je kiest voor een traject van vier maanden, maar neemt de tijd. Jij hebt het gevoel dat je al de juiste richting uitgaat, maar er rijzen nog twijfels, je hebt af en toe dat duwtje in de rug nodig.

Je wil echt gaan leven volgens jouw buikgevoel.

IMG_5023.JPG

het traject

Sinds 2018 coach ik vrouwen. Dit is mijn passie en mijn soul food. Het daagt me uit om mijn A-game te spelen en zelf te blijven groeien als mens. Eens dat stopt, dan stopt volgens mij het leven.

Dit is een holistisch traject waarbij we niet alleen gaan kijken naar jezelf als persoon, maar ook naar jezelf in jouw (werk/privé/ sociale omgeving). Coaching op de 4 niveau’s: bewustwording van je fysieke lichaam (constructieve zelfzorg, signalen lezen, voelen), mentale lichaam (vergroten van je mentale veerkracht, het verhaal in je hoofd omdraaien naar eentje dat je versterkt), emotionele lichaam (jouw emoties als barometer, als kleur in je leven) en spiritualiteit. Business coaching indien gewenst. Ik ga niet over je cijfers, wel over je life- work balance, brainstorm graag mee over hoe jij jezelf authentiek in de wereld kan zetten.

Tijdens dit coachpad ga je concreet aan de slag met jouw 'blinde vlekken'. Het uitschakelen van excuses en het verruimen van jouw denkveld en perspectieven. Het nog meer vorm geven van je visie en missie om zo meer diepgang te kunnen ervaren en leven vanuit je essentie. Een commitment met jezelf. Want verandering komt er niet als er niets verandert. We gaan inzoomen op je mindset en actief naar je kern op zoek. Om van daar uit te gaan leven, te werken en lief te hebben.

Je zal merken dat je leven moeitelozer verloopt, dat je je eigen 'back' hebt en leeft vanuit kracht en intuïtie. Dit laadt je op in de plaats van je leeg te zuigen.

voor wie?

Jij staat al behoorlijk ver op vlak van persoonlijke ontwikkeling, maar verlangt naar de next step. Het overstijgen van je twijfels, het vooruitgaan en de successen behalen die jouw leven verrijken. Je voelt dat het tijd is om te stoppen met jezelf klein te houden en je licht op de wereld los te laten.

 

 

Het doel van dit coachingtraject: meer authenticiteit, omarmen van je pure zelf en het ontdekken van je innerlijke kracht en natuur. Leven vanuit het hart, niet om te beantwoorden aan tal van maatschappelijke verwachtingen.

Een holistische vorm van coaching, dus.

joel-muniz-KodMXENNaas-unsplash.jpg

Lenja, 28 jaar.

Van nature ben ik enorm introspectief en denk heel veel na over mezelf, hoe anderen me zien, wat mijn toekomst zal brengen,.... 

Eva leerde me om ‘uit mijn hoofd te komen’. We bekeken samen mijn twijfels, overtuigingen en aangeleerde patronen en ze leerde me kiezen voor mezelf. Haar tools gaven me een rust in wie ik ben, hoe rap of hoe traag de wereld ook draait. Het traject met Eva gaf mij een boost om voluit te leven en een besef van dankbaarheid voor al het moois rondom mij. 

 

A.

Na mijn traject met jou was het alsof er een stopje uit me was.

Ik kon het nog niet goed verklaren eigenlijk wat het juist was maar het gaf een gevoel van verlichting. Mijn man zei ook dat het opviel voor hem hoe ik enerzijds zo rustig was erna en tegelijk boordevol energie.

Later werd het precies duidelijker, het is alsof jij een soort steen van Rosetta bent. Ik kan de taal nog niet vertalen maar door iets wat je zei, of verschillende dingen die je zei heb ik het gevel dat ik een soort aanknopingspunt heb, zoals de steen van Rosetta dus.

Dus Eva, ik weet niet wat je gedaan hebt, ik kan het niet precies benoemen. Maar het was waar ik naar op zoek was, blijkbaar. 

Bottom line, ik ben blij dat ik dit met jou mocht doen, dank je wel daarvoor.

J.

Hoewel ik dacht te leven met mijn intuïtie als leidraad, bleek toch mijn hoofd vooral aan zet. Door de coachingsessies met Eva leerde ik weer op die intuïtie vertrouwen. De oefeningen, de inzichten, de integratie - het bracht me weer in contact met mijn innerlijke stem en kracht. Zo waardevol. Ik pluk er nog elke dag de vruchten van: als ondernemer, als partner en als mama. Dankjewel Eva, om mijn groot licht weer aan te steken.

testimonials

Let's go for it?

We zoomen in op drie grote pijlers: persoonlijke ontwikkeling, business coaching en creatieve ontwikkeling.

Ik werk enkel met een VIP-traject: intens en puur gericht op jou. Geen algemene theorieën, maar wél integratie. Het toepassen. 

 

Dit traject is allesbehalve vrijblijvend. Ik investeer mijn tijd in jou, jij investeert tijd in jezelf. Tijdens de online sessies, maar ook daarbuiten. Ik vraag in dit traject het volle commitment. Half werk, daar doen we niet aan.

Spreekt dit jou aan, heb je zin om aan de slag te gaan? Vul het document hieronder in met jouw motivatie. Dan bekijken we samen wat mogelijk is.

 

 

Heb je een BTW-nummer? Werk je als zelfstandige? Je kan deze trajecten voor 100% inbrengen in je boekhouding.

Wil jij graag starten met een coachingtraject? Vul dit formulier in en dan ontvang jij van mij de infofiche en de prijzen.

Dankjewel!

bottom of page