top of page
IMG_6578 2.JPG
'Dit boek kan de sleutel zijn om opnieuw verliefd op je leven te worden. Het wakkert het besef aan dat je zelf aan het stuur zit. Enjoy the ride.'

- Staf Coppens, televisiepresentator

'Eva en Stijn delen op een (h)eerlijk duidelijke manier hun levenslessen en kennis om bewust te kiezen voor hetgeen je gelukkig maakt. Een pure inspiratiebron.'

- Hilde De Baerdemaeker, actrice

hallo. ik ben eva.
ik creëer. schrijf. onderneem. coach. spreek. leef yoga. mediteer. maak podcasts. surf. of probeer dat toch.
ik ben een lover of life, de zee en pindakaas. Het is mijn missie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar.

auteur

In mijn stoutste dromen was ik een schrijver. Dromen die uitkomen zijn de max. Er gingen al 20.000 boeken over de toonbank.

Intussen kwam na Factor 25, Het jaar van de hond, Omdat het kan, ook Woman Up! en En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?. In december 2022 liet ik mijn 6de boek los op de wereld: Elke Dag Vakantie - want het leven is te kort om af te tellen naar het weekend. Ik schreef het samen met mijn man.

Schrijven is mijn natuur geworden, mijn passie. Zowel in de vorm van columns, artikels, blogs als professionele copywriting voor projecten die mijn hart sneller doen slaan.

inspirator

Of het nu tijdens yogareizen, 1-op-1 coachingsessies, onze populaire Elke Dag Vakantie Podcast of inspiratieweekends is: ik hou ervan om mensen weer te doen geloven in hun eigen magie.

Ik geloof in een leven in verbinding met jezelf - met wat je lichaam je vertelt - met de kracht van positief denken en mildheid - en met zoveel mogelijk energie. En dat allemaal in verbinding met anderen. Want hoe vaak durven we onszelf écht openstellen voor anderen?​

De coachings zijn 1-op-1 en gebeuren online. Zo kan jij van eender waar ter wereld jezelf beter leren kennen.

Sinds 2017 neem ik elke zomer een groep vrouwen mee op reis naar zichzelf. En in het najaar organiseer met mijn man Stijn de Elke Dag Vakantie-retaite.

creator

Nog voor ik kon wandelen sprak ik in volzinnen en kon ik de mensen rondom mij een volledig verslag geven van een bezoek aan de dierentuin. Later werd het mijn job. Na de weg die ik zelf heb afgelegd - van een onbewuste workaholic, over een burn-out, naar een duurzamer en bewuster leven - hou ik ervan om mensen te inspireren, hen weer in hun kracht te zetten en bewuster met zichzelf aan de slag te laten gaan. Ik deel mijn passies graag met jou. Van essentiële olie, over ademhaling, yoga, de natuur, ... Het liefst zonder een blad voor de mond nemen.

Van webinars, tot online trainingen of online contentcreatie voor merken. Creativiteit is mijn levensenergie.

Voor vragen of voorstellen: contacteer mijn agent Bram. 

kom mee op
women only yogareis

naar de prachtige bergen van malaga

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, genieten, stilstaan, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig...maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body & mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

Wil je weten wat de deelnemers ervan vonden? Bekijk hier de video's.

8887C653-44F0-4C49-BF28-431634E7C7A1.JPG

Testimonials

over de Women Only Yogareis 

Toegekomen met een bang hartje en een krop in de keel. Naar huis met zoveel andere en nieuwe inzichten. Maar vooral ook vertrouwen in mezelf. Hiervoor kan ik je niet genoeg bedanken.

De inhoud en impact van de reis liggen ver boven mijn verwachtingen. Eva en Adriana, blijf wie jullie zijn. Jullie zijn warm, authentiek en een inspiratie. Namasté. 

—  Valerie. 29 jaar

bottom of page