2S1A0285_edited.jpg

in 7 weken van 
controle naar meer vertrouwen

Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je ervaart pas succes als anderen je bevestigen

  • Je verliest veel tijd in het verantwoorden en proberen bewijzen van jezelf

  • Je bent voornamelijk gericht naar bevestiging vanbuiten af

  • Je verliest je in het proberen controleren van het leven

  • Je staat ver weg van je buikgevoel

Je wil wel meer gaan vertrouwen in jezelf en het leven, maar durft de controle niet los te laten?

De cursus Leven vanuit je vrouwelijke kracht

werkboek leven vanuit je vrouwelijke kracht (YouTube Thumbnail).png

Jarenlang had ik het gevoel mezelf eigenlijk helemaal niet goed te kennen. Mijn dagelijks leven leefde ik zoals ik was gewend. Of beter gezegd, zoals van me werd verwacht. Herkenbaar?

 

Een groot gedeelte van wat we doen, doen we volledig automatisch. Of dit gedrag nu constructief voor ons is of niet. Ik verdiepte me in yoga, volgde allerlei opleidingen en zag heel veel vrouwen tijdens online coachings, yogalessen of yogareizen. 

De zaken die steeds terugkwamen waren: controle, gebrek aan vertrouwen en de verspilde energie als gevolg van controle en gebrek aan vertrouwen. Vrouwelijke energie doet je naar binnen keren, je innerlijke kracht weer voelen en helpt je controle en perfectionisme los te laten en meer te luisteren naar het leven. 

In deze training 'Leven vanuit je vrouwelijke kracht' wil ik je uitnodigen naar jouw essentie te gaan, het omarmen van jezelf. Jezelf in de wereld zetten, je plek innemen, je grenzen aangeven. Uiteindelijk ga je echt een handleiding maken voor je eigen leven en gaan je dromen waar worden. Dus schrijf je gewoon in voor 'Leven vanuit je vrouwelijke kracht'.

testimonials 

en getuigenissen

In this paragraph you can include any content you would like to share with the user. Just click "Edit Text" or double click to add your own text and make changes to the font.

leven vanuit je vrouwelijke kracht

Een online cursus voor vrouwen die meer van zichzelf en het leven willen gaan houden. Vrouwen die klaar zijn met drama, controledrang en de energie die je daardoor verliest. Hoog tijd voor vertrouwen en levenslust. Toch? 

2S1A0254.jpg

Over mij

In 2015 viel ik uit met een burn-out. Ik voelde dat het niet louter met mijn werk te maken had, maar meer met hoe ik naar mezelf keek, voor mezelf zorgde en de plaats die ik innam in de wereld. Ik kwam voor de eerste keer echt met het thema vrouwelijke energie in contact in Bali in 2018, toen ik voor de zoveelste keer gevallen was. Daar voelde ik: op deze manier kan ik niet doorgaan. Ik botste constant op het gevoel van in actie te willen zijn, vooruit te willen gaan. Ik vond het moeilijk om vanuit rust te creëren. Via mijn man Stijn kwam ik in contact met de boeken van David Deida. Die beschreef voor mij het antwoord dat ik na mijn burn-out aan het zoeken was. Over terug naar je essentie gaan. Het is een lange zoektocht geweest. Het was allereerst voor mezelf toelaten dat ik vrouw mag zijn, dat ik het ben en eigenlijk niet moet worden. 

Ik dook diep in het thema als coach, nadien ook voor mijn boek Woman Up! en sindsdien liet ik het niet meer los. Deze cursus is een praktische, heldere toepassing van de theorie en van wat ik al die jaren leerde. 

De modules

Het programma bestaat uit 7 modules die je ook in die specifieke volgorde volgt, zo bouwen we samen op. En bij het programma horen een werkboek (57 pagina's) dat je helpt om de theorie te integreren en ik voegde ook enkele bonussen toe. Hoera! 

1. Het belang van vrouwelijke energie

In de eerste module leer je over de vier dimensies van je vrouwelijke zijn en leer je te begrijpen welke aspecten impact hebben op wat je voelt en ervaart. Je gaat als het ware naar je innerlijke zelf.

2. Mannelijke vs. vrouwelijke energie

In module 2 gaan we dieper in op het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het belang van hen beiden en hoe ze te balanceren.

3. mindset

Met het veranderen van je mindset kun je je leven veranderen. Je mindset is namelijk een belangrijke oorzaak van je gedrag en bepaalt voor een groot deel hoe je je leven leidt en ervaart.

4.goede gewoontes

In module 4 zoomen we in op je gewoontes. Welke gewoontes bieden je voldoende mogelijkheden? En zijn er ook gewoontes die zorgen voor bepaalde blokkades? Hoe kan je ze aanpakken en in je voordeel laten werken? 

5.Grenzen

Grenzen stellen is niet persé leuk, maar wel noodzakelijk. Je kunt pas grenzeloos leven wanneer je in staat bent om je grenzen duidelijk aan te geven. Heb je normaal gesproken moeite met ‘nee’ zeggen? Dan is deze module héél relevant voor jou!

6.zelfzorg

Misschien heb je al wel vaker gehoord dat je pas van anderen kunt houden wanneer je van jezelf houdt. In deze module gaan we samen op zoek naar de sleutel van zelfliefde.  

7.je leven vormgeven

In de zevende en tevens laatste module van het online programma krijg je twee video's. Je geeft je leven nieuwe energie en je integreert gezonde patronen in de vier dimensies van je vrouwelijke zijn waardoor je kunt gaan leven vanuit je vrouwelijke kracht. En we gaan samen groots dromen en manifesteren.

extra's en bonussen

Opname van het webinar van Woman Up. Meer dan 60 minuten duiken we in het thema vrouwelijke energie.

 

 

Extra e-book met praktische oefeningen + rituelen om je vrouwelijke energie aan te wakkeren en wakker te houden.

Online community waarin je ervaringen kan delen en vragen kan stellen.

Testimonials en getuigenissen

In this paragraph you can include any content you would like to share with the user. Just click "Edit Text" or double click to add your own text and make changes to the font.

2S1A0176.jpg

Schrijf je nu in

99€ incl. cursus, werkboek, bonuswebinar, online community voor vragen en e-book met praktische oefeningen en toepassingen

Zin om in 7 weken een shift te maken die de rest van je leven positief zal beïnvloeden?  

Yes! Go for it.

Is deze training iets voor jou?

Geloof jij in de heilige graal die men de ratrace noemt?

Heb je geen zin om je huidige gedachtengoed in vraag te stellen?

Vind je je leven helemaal prima zoals het is?

Sta je cynisch en gesloten tegenover spiritualiteit en een positieve mindset?

Dan laat je deze training best aan je voorbijgaan.

Heb je het gevoel dat je geen rust meer kan vinden bij jezelf?

Verlies je jezelf in controledrang?

Word je snel boos - heb je een kort lontje?

Mis je vertrouwen in jezelf, je eigen kracht?

Wil je graag weg van de status quo en meer voelen en beleven waar jij van droomt?

Wil je jezelf op een nieuwe manier leren kennen en sta je open om bij te leren?

Dan is deze training je op het lijf geschreven.

Zélfs als je een drukke agenda hebt. Met 1 à 2u focus per week kan je al heel wat verandering integreren. It's up to you. Ik ben er niet om je handje vast te houden, maar zet wel graag de pijlen uit. Zo kan jij kiezen welke je volgt of welke je laat passeren.

2S1A0270.jpg