top of page
IMG_0099 2.jpg

welkom!

Ik ben eva.
Ik ben een lover of life, zonlicht, de zee en pindakaas. Het is mijn missie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar.

Omdat ik zoals alle mensen eigenlijk niet in een hokje te plaatsen ben, heb ik mijn werk onderverdeeld in twee focuspunten.

Stickers_Tekengebied 1.png
elke dag vakantie

'Hey mamacita, show us the way,

we’ll no longer hide from the shadows and pain, we are alive, we are awake, we are the open and this is our faith.

We can come home children don’t be afraid, life is your teacher so don’t run away, stay wild and free raise your hands up and pray, this is our moment there’s only today.'

Sam Garrett

 

Mamacita staat voor het belichamen van je vrouwelijkheid, je sensualiteit. De verbinding met moeder aarde, met je innerlijke natuur en met andere vrouwen.

 

Onder Mamacita valt al mijn werk gericht op vrouwen: vrouwencirkels, online training Coming Home, mijn werk met essentiële oliën, retreats, coaching etc. 

Naar Mamacita

Elke Dag Vakantie is het bedrijf dat ik oprichtte samen met mijn Stijn Heymans.

 

Met onze podcasts, het Elke Dag Vakantie-boek, webinars, weekends en events willen wij jou prikkelen, inspireren en delen wat we onderweg tegenkomen. De toppen, het dal, het struikelen, het smeren van factor 20, het zoeken en het vinden. Kust ze!

Elke dag vakantie gaat niet over je job opzeggen en in je blote billen op een strand haan liggen. Het gaat wel over de kleine gelukskes van elke dag. De diepgang in het leven en de mooie dingen die je zelfs in de dalen van het leven tegenkomt.

We willen je inspireren om je eigen unieke pad te gaan bewandelen en elke dag te kiezen voor een leven dat bij je past.

boeken

In mijn stoutste dromen was ik een schrijver. Dromen die uitkomen zijn de max. Er gingen al 20.000 boeken over de toonbank.

Intussen kwam na Factor 25, Het jaar van de hond, Omdat het kan, ook Woman Up! en En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?. In december 2022 liet ik mijn 6de boek los op de wereld: Elke Dag Vakantie - want het leven is te kort om af te tellen naar het weekend. Ik schreef het samen met mijn man.

FullSizeRender.jpg
bottom of page