individuele coaching
voor vrouwen
start jouw individueel traject tem. 1 juli. wil je nadien inpikken? dit kan vanaf eind januari 2021.

Sinds 2018 coach ik vrouwen. Dit is mijn passie en mijn soul food. Het daagt me uit om mijn A-game te spelen en zelf te blijven groeien als mens. Eens dat stopt, dan stopt volgens mij het leven. Wil jij samen aan de slag? Hieronder vind je meer info over mijn individuele coachings.

Jij

Jij staat al behoorlijk ver op vlak van persoonlijke ontwikkeling, maar verlangt naar de next step. Het overstijgen van je twijfels, het vooruitgaan en de successen behalen die jouw leven verrijken. ​

Het doel

Meer authenticiteit, omarmen van je pure zelf en het ontdekken van je innerlijke kracht en natuur. Leven vanuit het hart, niet om te beantwoorden aan tal van maatschappelijke verwachtingen.

Een holistische vorm van coaching, dus.

Tijdens dit coachpad ga je concreet aan de slag met jouw 'blinde vlekken'. Het uitschakelen van excuses en het verruimen van jouw denkveld en perspectieven. Het nog meer vorm geven van je visie en missie om zo meer diepgang te kunnen ervaren en leven vanuit je essentie.

​​

Ook hier ga je een traject aan, een commitment met jezelf. Want verandering komt er niet als er niets verandert. We gaan inzoomen op je mindset en actief naar je kern op zoek. Om van daar uit te gaan leven, te werken en lief te hebben.

Je zal merken dat je leven moeitelozer verloopt, dat je je eigen 'back' hebt en leeft vanuit kracht en intuïtie. Dit laadt je op in de plaats van je leeg te zuigen.

Trajecten

We zoomen in op drie grote pijlers: persoonlijke ontwikkeling, business coaching en creatieve ontwikkeling. Ik werk volgens twee verschillende trajecten. 

Beiden zijn intens en puur gericht op jou. Geen algemene theorieën, maar wél integratie. Het toepassen. 

Dit traject is allesbehalve vrijblijvend. Ik investeer mijn tijd in jou, jij investeert tijd in jezelf. Tijdens de online sessies, maar ook daarbuiten. Ik vraag in dit traject het volle commitment. Half werk, daar doen we niet aan.

 

Ga ervoor

Spreekt dit jou aan, heb je zin om aan de slag te gaan? Vul het document hieronder in met jouw motivatie. Dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Heb je een BTW-nummer? Werk je als zelfstandige? Je kan deze trajecten voor 100% inbrengen in je boekhouding.

over Eva's coaching

Van nature ben ik enorm introspectief en denk heel veel na over mezelf, hoe anderen me zien, wat mijn toekomst zal brengen,.... 

Eva leerde me om ‘uit mijn hoofd te komen’. We bekeken samen mijn twijfels, overtuigingen en aangeleerde patronen en ze leerde me kiezen voor mezelf. Haar tools gaven me een rust in wie ik ben, hoe rap of hoe traag de wereld ook draait. Het traject met Eva gaf mij een boost om voluit te leven en een besef van dankbaarheid voor al het moois rondom mij. 

 

—  L. 28 jaar

Motivatie individueel coachingtraject

Dankjewel!