top of page
337-DSC09780.jpg

hallo.

Hoe prachtig zou het zijn? Hoe machtig en krachtig zou het zijn? Als onze dochters met liefde naar zichzelf en hun lichaam kijken? Hoe prachtig zou het zijn dat de stem van hun intuïtie luider mag klinken dan die van hun angsten? Hoe machtig zou het zijn dat schaamte kleiner is dan het anker - de veilige haven - dat ze voelen in zichzelf? Het is aan ons vrouwen, mama's, tantes, buurvrouwen, zussen, rolmodellen om hen te leren dat het kan. Het hen niet af te leren, want weet je: het zat ooit in ons. En het zit er nog steeds. Het is niet weg. En we gaan het samen zachtjes wakker maken. Misschien heeft het wat tijd nodig. Maar wakker worden zal het.

Ik heb de afgelopen weken iets ontwikkeld dat je zal helpen. Het te tonen aan je dochters en alle meisjes in je omgeving en in de eerste plaats zelf weer te voelen. Maar ook aan alle mannen, jongens en iedereen die zich anders identificeert. Want eigenlijk is het gewoon de kern van ons menszijn. De veiligheid binnen onszelf voelen. Zeker in een wereld waarin we die zekerheid niet meer kunnen zien, noch voelen.

herstel de verbinding met jouw lichaam en leg het fundament voor een gezond lichaamsbeeld en lichaamsbewustzijn

audiocursus + digitaal werkboek + 1 jaar toegang tot mijn meditatietool
 

Deze mini-cursus is voor elke vrouw die:

  • zichzelf verstopt in haar kleding

  • gedisconnecteert is van haar lichaam

  • weinig lichaamsbewustzijn ervaart

  • onder invloed van sociale druk helemaal anders naar haar lijf kijkt

  • zich beïnvloed voelt en bijgevolg ongelukkig door de schoonheidsnormen van de maatschappij

  • moeite heeft met zelfacceptatie

  • die op zoek is naar manieren voor een gezonder lichaamsbewustzijn

"Embracing my own skin is not just about accepting its flaws, but celebrating the unique story it tells and the strength it embodies."
 

In een wereld waarin we constant in verbinding staan met anderen, vergeten we vaak de verbinding met onszelf.

Terwijl in die verbinding net de essentie zit.

Ons lijf als geniale leidraad.

Ik bied je in deze cursus een aantal hele praktische luisteroefeningen en tools aan om in je lijf te zakken en de shift te maken naar een veilig gevoel in jezelf.

Want, hoe meer je in je lijf zal zakken, hoe beter je haar taal zal leren spreken.

 

Je krijgt ook een jaar toegang tot mijn meditatietool, zo ga je je brein trainen om vanuit de fight, flight, freeze-modus - weer zachtjes in jezelf te landen.

En zo gaan we de verbinding tussen hoofd en buik en hoofd en hart en buik en hart weer gaan herstellen. Stap per stap dichter bij jezelf.

Waarom deze cursus?

Wat beloof ik je?

Een hele praktische aanpak om de band met je lichaam te versterken. Dit aan de hand van luisteroefeningen die je kan toepassen.

Belangrijke kanttekening: deze oefeningen werken enkel als je ze echt toepast.

De vaatwas leegt zich ook niet vanzelf, toch?

 

337-DSC09780.jpg

Over mij

Op mijn 19de kwam ik in de media terecht. Een wereld waar ik mijn hart kon ophalen aan alle creativiteit. Maar ook een tijd waarin mijn lichaam een instrument werd dat moest voldoen aan zovele eisen van buitenaf. Ik ontwikkelde een eetstoornis en besloot onbewust mijn hoofd los te koppelen van mijn lichaam. Geen wonder dat 6 jaar later mijn lichaam er de brui aan gaf. Het was toen dat mijn echte, authentieke levenspad zich aan me toonde: vrede maken met mijzelf en mijn lichaam. Ik leerde yoga, ik leerde over energie, ademhaling, meditatie,... Ik volgde talloze opleidingen en voelde in 2017 om die mediajob achter te laten en me te focussen op dit werk.

Nadat het moederschap me in een rollercoaster plaatste, heb ik tijdens een paddenstoelenceremonie in maart 2023 heb ik nog maar eens mogen voelen en zien wat mijn missie en plek op deze aardbol is: vrouwen weer thuis brengen bij zichzelf en bij elkaar. Want dat hebben we verleerd in onze maatschappij die enkel focust op welvaart en niet langer op welzijn.

Met deze training wil ik je de eerste stappen aanreiken om ook vrede te sluiten met jezelf. Om je bewustzijn te vergroten, de kracht van ademhaling te ervaren, je lichaam te laten doen waar het voor gemaakt is.

rechtstreeks naar inschrijven

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Deze 5 thema's komen aan bod. Er is telkens een mini-podcast, een oefening en reflectievragen. Die laatste gaan ervoor zorgen dat je de oefeningen en de theorie echt zal gaan integreren. Walk your talk, is een van m'n stokpaardjes. Dus dat gaan we hier meteen ook toepassen samen.

Naast de audio's en het digitale werkboek - krijg je ook een jaar toegang tot mijn online meditatietool. Meer dan 300 mensen mediteren actief met mijn online webtool. Een kleine stap om dagelijks een paar minuten tijd te maken, maar een enorm verschil op je welzijn en levenskwaliteit. 

Bewustwording

Deel
1

Over het belang van naar binnenkeren. En daardoor zelfde de wereld rondom je intenser ervaren.

Dans je vrij

Deel
4

Je lichaam is gemaakt om te bewegen. Het snakt ernaar. Uren in de sportschool is niet nodig. Maar wat gebeurt er als je lichaam de leiding mag nemen?

Adem je zacht

Deel
2

Je ademhaling als anker en kompas.

Bovendien heb je ze altijd bij. Adem je zacht én vrij.

Zacht zijn voor
jezelf

Deel
5

Vanuit zachtheid ontstaat kracht. We vinden die strengheid allemaal zo vanzelfsprekend. Maar wat als je zou kunnen accelereren vanuit zachtheid? 

Draai je gedachten
om

Deel 
3

Ons hoofd is constant bij ons. Wat als dat hoofd nu bijdraagt aan een goed gevoel. Gedachten zijn krachten. Gebruik je ze ook zo?

BONUS
1 jaar toegang tot mijn online meditatietool.

Maar wat is dat eigenlijk?

IMG_6681 2.JPG

Meditatie veranderde mijn leven. En dus besloot ik om mijn passies voor taal, rust en mensen samen te brengen.

Zo ontstond deze mobiele website.

De afgelopen jaren mediteerden meer dan 4000 mensen met deze tool. Het is laagdrempelig en ideaal voor mensen die niet weten waar precies te beginnen.

Intussen staan er meer dan 40 meditaties in en er blijven er steeds bijkomen. Thema's als rust, betere slaap, zelfliefde, focus etc. Maar ook activatiemeditaties, meer spirituele thema's en een meditatie om mee op wandel te gaan.

Inclusief praktische tips voor je begint, de wetenschap achter meditatie en een tracker om je vooruitgang bij te houden.

Deze tool twv. van 49€ krijg je bovenop je Zak in je lijf cursus.

Schermafbeelding 2021-08-31 om 15.00.36.png
Schermafbeelding 2021-08-31 om 15.02.46.png
Wat zeggen de deelnemers over deze cursus?

Wanneer je een cursus van Eva volgt, dan voel je gewoon dat ze het zelf ook toepast. Dat ze het leeft ofzo. Eva's stem is als zachte boter en I love haar humor. Doe dit jezelf cadeau, echt.

Lieslot

IMG_0185_edited.jpg

De reden achter Zak in je lijf

Ik heb mezelf zo gehaat. Mijn lichaam verfoeid. Ik zag het als een entiteit los van mezelf. Maar eigenlijk haatte ik mezelf. Nu ik erop terugkijk vind ik het vreselijk. Droevig ook.

Ik zie hier thuis een vrolijke  kleuter rondhuppelen, in al haar perfectie. Met haar grootste emoties. Haar zachte lijfje en haar warrige haren. De idee dat zij zichzelf ooit zou haten breekt mijn hart. En het besef dat er zoveel vrouwen zijn die zo hard en onverbiddelijk zijn voor zichzelf, liet me mijn kennis en weg van de afgelopen jaren in oa. deze mini-cursus verwerken.

 

Ons lichaam is een oneindige bron van plezier, van beleven. En toch zitten we zoveel in ons hoofd. Steken we zoveel energie om in ons hoofd te zitten. Het is verlichtend om terug te landen in het plekje waar we thuis zijn. Ter hoogte van je heupen zit het zwaartepunt van het vrouwenlichaam. We moeten zoveel, vanuit onze gedachten. De essentie is om weer te leren voelen wat je kern is, je lichamelijkheid, je vrouwelijkheid. Die komt vanuit jezelf, die is er. En dat lichaam hoeft niet te beantwoorden aan gedachten van wat moet zijn. 

Het is er, dus laten we het omarmen. Laten we het zien. En wanneer je vrede hebt gesloten. Het eren. Want het leven is te kort om oorlog te voeren met jezelf.

Hoe pak je het aan?

Mij lijkt het ideaal als je telkens een week met 1 deel aan de slag gaat. Zo ben je dus 5 weken zoek en dan een heel jaar mediteren. Hallo, impact!

 

Bij het aankopen van de mini-cursus krijg je meteen toegang tot het online platform. Daar vind je het werkboek en de audio-oefeningen. Het werkboek is zo gemaakt dat het printable is of je kan het ook op je tablet invullen. Zoals het past voor jou.

 

Je ontvangt dan een kortingscode waarmee je kan inloggen voor een jaar lang mediteren in de online tool. Belangrijk: dat jaar toegang start vanaf je inschrijving in Zak in je lijf. 

 

Voelt het goed? Dan kan je verlengen als je dat graag wil.

Klaar om weer in verbinding te komen met je fantastische lijf - ook al zie je het nog niet helemaal?

I got you!

109€

voor 1 jaar toegang tot Mini-cursus Zak in je lijf en tot mijn meditatietool.

Twijfel je nog? Heb je nog vragen?

Aarzel niet je vragen te stellen rechtsonder in de chatbox van deze pagina (vergeet je e-mail niet achter te laten - zo kan ik je zeker bereiken)

bottom of page