top of page
IMG_5019.JPG

online meditatietool

Een mobiele webpagina die je altijd op zak hebt. Meer dan 

40 luisteroefeningen.

Voor innerlijke rust, activatie, loslaten en opladen. Kortere en langere luisteroefeningen.

49 EURO

IMG_6578 2.JPG

Elke Dag Vakantie: het boek 

Opgepast: dit boek kan je leven drastisch veranderen

Het leven is te kort om af te tellen tot het volgende weekend of de volgende vakantie. Elke Dag Vakantie gaat over leven met elke cel in je lijf. Dat je een leven leeft waarvoor je 's ochtends graag uit je bed klautert. Daar komen kleine keuzes van alle dag bij kijken, en soms ook uitdagingen. 

Schermafbeelding 2019-08-14 om 20.05.00.png

Het Jaar Van De Hond

Radiopresentatrice Eva Daeleman heeft er een heftig jaar op zitten. Ze kreeg een burn-out, verdween van het scherm en overleefde de aanslagen op de luchthaven in Zaventem. Maar Eva kocht het voorbije jaar ook een hond en is een eind verder gevorderd in haar zoektocht naar wie ze is en wil zijn. Opnieuw een eerlijk en herkenbaar verslag van een jonge vrouw die zoekt, worstelt, ontdekt en geniet (en die toevallig ook bekend is).

2S1A0176.jpg

7 weken online cursus Leven Vanuit Vrouwelijke Kracht

Ga in 7 weken van controle naar vertrouwen. Deze videocursus bevat een digitaal werkboek en kan je volgen waar en wanneer je wil.

79 EURO

Cover.jpg

Woman Up

Een inspirerend boek voor álle vrouwen

Wat is een sterke vrouw? Zijn het vrouwen die zich als mannen gedragen: actiegericht en volle vaart vooruit? Of zijn het net authentieke vrouwen? En kan je enkel succes bekomen als je je als een man gedraagt? Eva Daeleman gaat vanuit haar positie als (jonge) vrouw op zoek naar de innerlijke, vrouwelijke kracht. 

Schermafbeelding 2019-08-14 om 20.00.53.png

Factor 25

Factor 25 is het relaas van Eva's trip door de bochten van haar ziel, langs de rijstvelden en stranden in Thailand en Vietnam. Een verhaal van twijfels en euforie, van tranen en cocktails.

book cover mockup handen.jpeg

Boek: En dan vraag ik me af...

Dapper boek over eigen keuzes durven maken in je leven. Te lezen als paperback of als ebook.

 

 

 

Scherm­afbeelding 2023-11-20 om 11.42.12.png

Omdat het kan

Eind 2017 koos Eva Daeleman resoluut voor een nieuw leven waarin authenticiteit de sleutel is: practice what you preach. Geen makkelijke weg, maar voor haar wel de enige weg. Dit boek is een praktische gids voor het leven. Over niet langer hollen achter je leven, over willen en niet moeten. Over blote voeten op het strand en eten wat goed voor je is. Over yoga, tattoos en body positivity. Maar vooral over de zoektocht naar een leven leiden los van wat anderen van je verwachten.
Gewoon, omdat het kan.

bottom of page