top of page

mijn missie

is mensen verbinden met zichzelf en met elkaar

Een yoga-, coachingreis of inspiratieweekend is de ideale stap nét buiten je comfortzone. Daar waar je alle twijfels van je kan afschudden en de weg naar jezelf weer vindt. Tijdens deze reizen komen al mijn passies samen: gezondheid en gezonde voeding, bewegen, werken met energie, verbinden met mensen, mensen laten groeien en bloeien, de zon voelen, reizen en zoveel meer.

YOGAREIS alicante 2022

women only 10 - 17 juli

Bekijk de video voor alle informatie:

Deze video betreft de reis van 2021 - maar de video en informatie is accuraat voor de reis van 2022.

foto 2 + 5: Leentje loves light

enkele reacties na vorige reizen.

"Mijn plaat blijft hangen maar nog één keertje, heel diep vanuit mijn buik: MERCI! Deze reis was magisch en het schoonste dat ik mezelf op dit moment kon geven. Life changing. Jullie milde begeleiding, openheid, authenticiteit, en expertise waren hierbij key. Als jullie mij zouden vragen of ik iets zou willen veranderen aan deze reis zeg ik - verbazend genoeg; kritisch diertje hier - "nope het was perfect".

Jullie zijn met prachtige, o zo waardevolle dingen bezig waar jullie oprecht heel trots op mogen zijn. Keep up the good work en laat mij daar alstublieft nog vaak van genieten."

"Amai. Ik ben er nog niet goed van.
Ik kwam net tot het besef dat afgelopen week voor mij een week was, waarin letterlijk ALLES was geïntegreerd waar ik van hou.
Verbinden, lachen, eten, foto's maken. Omringd zijn door stilte, muziek, positieve vibes, de zon, dieren, de natuur.
Zingen, zwemmen, lezen, leren, massages krijgen, mediteren, yoga, reizen, wandelen.
Het is dan ook een understatement dat mijn hartje momenteel overloopt 😉
Ik zie het een beetje zo: waar mijn energetische deurtjes binnenin allemaal op een kier stonden in het donker staan ze nu in de volle zon weer wagenwijd open.
Ik kan mijn dankbaarheid niet genoeg uitdrukken, maar ik hoop dat jullie goed beseffen wat een verschil jullie met deze bijzondere reis hebben gemaakt. Ongetwijfeld voor ons allemaal.
BLIJF DIT AUB DOEN, JULLIE ZIJN HIER VERDOMD GOED IN!!"

 

"Deze reis doet echt wat die zegt: helen, verbinden en het geluk in jezelf weer activeren."
 

WAT?

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, genieten, stilstaan, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig...maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body & mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

We brengen een week met z’n allen door in een privéhuis met zwembad. Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige redenen als jou daar zijn. Dat brengt ons samen. 

!! Dit is een yogareis - focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, ... Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

WANNEER?

Van zondag 10 juli om 18u t.e.m. zondag 17 juli 2022 om 10u

WAAR?

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met heerlijk zwembad!

We zitten op 10 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het centre niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen.

Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt. Je kan zelfs nog dichterbij vliegen op de kleinere luchthaven van Murcia, hoera!

Schermafbeelding 2019-07-22 om 12.52.42.
Begeleiding?

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, was van 2017 tot 2020 bezielster van Studio Stil in Mechelen, schrijver, bewustzijnscoach, reiki master, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook vrouwen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Dit doet ze tijdens yogareizen, inspiratieweekends en online coachingtrajecten. Ze woont met haar gezin aan zee. Yoga maakt deel uit van haar dagelijks leven, het is een onmisbaar onderdeel van haar levensstijl geworden. Daarnaast houdt ze van surfen, haar man en haar hond Olav. Het leven mag Elke Dag Vakantie zijn, samen met haar man maakt ze de populaire podcast om mensen te inspireren te kiezen voor een leven dat dichtbij jezelf ligt. Sinds oktober is ze mama van Moon. Eva werkt en reist met haar gezin. Zij zullen er ook bij zijn in Alicante, maar maken niet actief deel uit van de workshops.

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is! Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met yoga, massages en reiki in haar yogastudio in Aarschot en is de ziel achter One Happy Yoga Travel. Ze wordt mama in november 2021. Haar dochter en oppas zullen ons ook vergezellen.

 

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

prijs?

€1.789

tem. 30 september 2021 geniet je van een early bird korting van 100€.

Jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. 

Inbegrepen

 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer

 • ontbijtbrunch, drie-uurtje (gezonde cake, fruit, thee) en avondmaal (3-gangen)

 • dagelijkse yoga en inspiratie sessies met Eva en Adriana

Niet inbegrepen

 • vlucht

 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij kunnen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)

 • reisverzekering

 • persoonlijke uitgaven

Het retreat start op zondag om 18u. Land je vliegtuig vroeger? Dan kan je de dag doorbrengen aan het strand of in de stad. 

We eindigen op zondag om 10u. Vlieg je later? Ook dan kan je op eigen initiatief genieten van het moois dat Alicanté en omstreken te bieden heeft.

INSCHRIJVEN?
 • betaal het voorschot van €600 via de knop onderaan deze pagina

 • vul jouw persoonlijke gegevens in

 • specifieer in het veld ‘Bestelopties’ voor welke retraite je inschrijft 

 • je ontvangt nog een e-mail waar bijkomende informatie wordt opgevraagd (kan 1, max 2 weken)

wat gebeurt er na inschrijving?
 • je wordt uitgenodigd in de besloten Facebook groep waar je alvast kan kennismaken met de andere deelnemers en waar je vragen aan de groep kan stellen

 • er wordt een online infosessie georganiseerd in de lente van 2022 om alvast kennis te maken, om op eventuele vragen te antwoorden

 • begin mei 2022 wordt je gevraagd om het restsaldo te betalen

 • 2 weken voor vertrek ontvang je nog een e-mail met praktische informatie (adres, contactgegevens, paklijst,…)

Annuleringsvoorwaarden.
 • bij elke annulatie wordt minstens €100 administratieve kost in rekening gebracht

 • annuleer je voor 10/05/2022, ontvang je jouw voorschot min €100 terug

 • annuleer je na 10/05/2022 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand sturen, die jouw plaats inneemt, mits schriftelijke communicatie op voorhand.

 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatie voorwaarden

Wat met Covid-19?
 • Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaat met de opgelegde maatregelen en bewust omgaat met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelneemsters, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen wij om een Coronatest uit te voeren en het resultaat hiervan voor te leggen. 

 • Onze retraites verlopen steeds veilig. Zowel wij (Adriana en Eva) als de retreat centers waarmee wij samenwerken, plaatsen hygiëne en veiligheid op de eerste plaats.

 • Indien het verboden is om te vliegen naar Spanje, de vluchten geannuleerd worden omwille van gezondheidsredenen (niet economische) en we niet ter plaatse geraken, wordt de retraite uitgesteld naar een latere datum in een schoolvakantie. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

 • Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde retraite, dan ontvang je een voucher om bij One Happy Yoga Travel aan een andere retraite deel te nemen. Deze voucher is een jaar geldig. 

bottom of page