top of page


312 dames zijn momenteel op weg van controle naar diep vertrouwen in zichzelf

in 7 weken van 
controle naar meer vertrouwen

Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je ervaart pas succes als anderen je bevestigen

  • Je verliest veel tijd in het verantwoorden en proberen bewijzen van jezelf

  • Je bent voornamelijk gericht naar bevestiging vanbuiten af

  • Je verliest je in het proberen controleren van het leven

  • Je staat ver weg van je buikgevoel

Je wil wel meer gaan vertrouwen in jezelf en het leven, maar durft de controle niet los te laten?

Ik leer je hoe!

De cursus Leven vanuit je vrouwelijke kracht

werkboek leven vanuit je vrouwelijke kracht (YouTube Thumbnail).png

Jarenlang had ik het gevoel mezelf eigenlijk helemaal niet goed te kennen. Mijn dagelijks leven leefde ik zoals ik was gewend. Of beter gezegd, zoals van me werd verwacht. Herkenbaar?

 

Een groot gedeelte van wat we doen, doen we volledig automatisch. Of dit gedrag nu constructief voor ons is of niet. Ik verdiepte me in yoga, volgde allerlei opleidingen en zag heel veel vrouwen tijdens online coachings, yogalessen of yogareizen. 

De zaken die steeds terugkwamen waren: controle, gebrek aan vertrouwen en de verspilde energie als gevolg van controle en gebrek aan vertrouwen. Vrouwelijke energie doet je naar binnen keren, je innerlijke kracht weer voelen en helpt je controle en perfectionisme los te laten en meer te luisteren naar het leven. 

In deze training 'Leven vanuit je vrouwelijke kracht' wil ik je uitnodigen naar jouw essentie te gaan, het omarmen van jezelf. Jezelf in de wereld zetten, je plek innemen, je grenzen aangeven. Uiteindelijk ga je echt een handleiding maken voor je eigen leven en gaan je dromen waar worden. Dus schrijf je gewoon in voor 'Leven vanuit je vrouwelijke kracht'.

testimonials 

en getuigenissen

“Deze cursus zet je aan om actief bezig te zijn met je leven en hoe je het inricht. Door de vorm van de cursus ga je een commitment aan met jezelf, wat motiverend is. Je ziet je leven voor je ogen veranderen als je de tijd neemt om er ten volle mee bezig te zijn en in elk hoofdstuk te graven, en er ook nadien mee bezig te blijven. Het zet aan om je leven en gewoontes in vraag te stellen en je krijgt de smaak van de zelfontwikkeling ermee te pakken.”

leven vanuit je vrouwelijke kracht

Een online cursus voor vrouwen die meer van zichzelf en het leven willen gaan houden. Vrouwen die klaar zijn met drama, controledrang en de energie die je daardoor verliest. Hoog tijd voor vertrouwen en levenslust. Toch? 

IMG_2298 2.JPG

Over mij

In 2015 viel ik uit met een burn-out. Ik voelde dat het niet louter met mijn werk te maken had, maar meer met hoe ik naar mezelf keek, voor mezelf zorgde en de plaats die ik innam in de wereld. Ik kwam voor de eerste keer echt met het thema vrouwelijke energie in contact in Bali in 2018, toen ik voor de zoveelste keer gevallen was. Daar voelde ik: op deze manier kan ik niet doorgaan. Ik botste constant op het gevoel van in actie te willen zijn, vooruit te willen gaan. Ik vond het moeilijk om vanuit rust te creëren. Via mijn man Stijn kwam ik in contact met de boeken van David Deida. Die beschreef voor mij het antwoord dat ik na mijn burn-out aan het zoeken was. Over terug naar je essentie gaan. Het is een lange zoektocht geweest. Het was allereerst voor mezelf toelaten dat ik vrouw mag zijn, dat ik het ben en eigenlijk niet moet worden. 

Ik dook diep in het thema als coach, nadien ook voor mijn boek Woman Up! en sindsdien liet ik het niet meer los. Deze cursus is een praktische, heldere toepassing van de theorie en van wat ik al die jaren leerde. 

De modules

Het programma bestaat uit 7 modules die je ook in die specifieke volgorde volgt, zo bouwen we samen op. Met telkens een video en luisteroefening die je de theorie praktisch helpt toe te passen. En bij het programma horen een digitaal werkboek (57 pagina's) dat je helpt om je de theorie eigen te maken. Plus ik voegde ook enkele bonussen toe. Hoera! 

1. Het belang van vrouwelijke energie

In de eerste module leer je over de vier dimensies van je vrouwelijke zijn en leer je te begrijpen welke aspecten impact hebben op wat je voelt en ervaart. Je gaat als het ware naar je innerlijke zelf.

2. Mannelijke vs. vrouwelijke energie

In module 2 gaan we dieper in op het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het belang van hen beiden en hoe ze te balanceren.

3. balans

Zolang er beweging is in je leven kan de balans terugkeren. Hoe ontstaan de disbalans? Wat kan jij doen om toe te werken naar een gevoel van balans en gedragen worden?

4. mindset

Met het veranderen van je mindset kun je je leven veranderen. Je mindset is namelijk een belangrijke oorzaak van je gedrag en bepaalt voor een groot deel hoe je je leven leidt en ervaart.

5. gedachten ompolen

Hoe ga je praktisch aan de slag? Wat doe je met kritiek en hoe kies je voor een veerkrachtige mindset zonder jezelf te saboteren? Grenzen stellen is niet persé leuk, maar wel noodzakelijk. Je kunt pas grenzeloos leven wanneer je in staat bent om je grenzen duidelijk aan te geven. Heb je normaal gesproken moeite met ‘nee’ zeggen? Dan is deze module héél relevant voor jou!

6. zelfzorg

Zelfzorg draait om een handleiding vormen voor jezelf, zodat jij je leven op een authentiekere manier kan leven. Het gaat om jezelf op de eerste plaats te zetten. Zo zal je er ook meer kunnen zijn voor andere mensen.

7.je leven vormgeven

In de zevende en laatste module van het online programma krijg je twee video's. Je geeft je leven nieuwe energie en je integreert gezonde patronen in de vier dimensies van je vrouwelijke zijn waardoor je kunt gaan leven vanuit je vrouwelijke kracht. En we gaan samen groots dromen en manifesteren.

extra's en bonussen

Opname van het webinar van Woman Up. Meer dan 60 minuten duiken we in het thema vrouwelijke energie.

 

 

Extra e-book met praktische oefeningen + rituelen om je vrouwelijke energie aan te wakkeren en wakker te houden.

Online community waarin je ervaringen kan delen en vragen kan stellen.

Testimonials en getuigenissen

"Fijne cursus om meer stil te staan bij jezelf. Om bewuster te worden, te vertragen. De info is behapbaar, je kan je eigen tempo volgen en je moedigt dat ook aan (vond ik heel aangenaam!) Fijne tips, de combinatie met wat extra uitleg in de video's is handig. Op die korte tijd merk ik zelf een verschil in hoe ik omga met mezelf en zaken rond mij. Het is allemaal een beetje losser en dat voelt al zoveel vrijer dan hiervoor."

Is deze training iets voor jou?

Geloof jij in de heilige graal die men de ratrace noemt?

Heb je geen zin om je huidige gedachtengoed in vraag te stellen?

Vind je je leven helemaal prima zoals het is?

Sta je cynisch en gesloten tegenover spiritualiteit en een positieve mindset?

Dan laat je deze training best aan je voorbijgaan.

Heb je het gevoel dat je geen rust meer kan vinden bij jezelf?

Verlies je jezelf in controledrang?

Word je snel boos - heb je een kort lontje?

Mis je vertrouwen in jezelf, je eigen kracht?

Wil je graag weg van de status quo en meer voelen en beleven waar jij van droomt?

Wil je jezelf op een nieuwe manier leren kennen en sta je open om bij te leren?

Dan is deze training je op het lijf geschreven.

Zélfs als je een drukke agenda hebt. Met 1 à 2u focus per week kan je al heel wat verandering integreren. It's up to you. Ik ben er niet om je handje vast te houden, maar zet wel graag de pijlen uit. Zo kan jij kiezen welke je volgt of welke je laat passeren.

2S1A0270.jpg
2S1A0176.jpg

Schrijf je nu in

Nu tijdelijk aan 79€ incl. cursus, digitaal werkboek, bonuswebinar, online community voor vragen en e-book met praktische oefeningen 

Zin om in 7 weken een shift te maken die de rest van je leven positief zal beïnvloeden?  

Yes! Go for it.

Lijkt deze training iets voor jou?

inschrijven
bottom of page