top of page

meer over mij

Na een carrière als schermgezicht en tv-maken bij Eén en radio-DJ bij MNM besloot ik om een leven te leiden op mijn ritme, volgens mijn regels en vooral mijn buikgevoel. Ik verhuisde naar zee voor een leven op en naast het water.

Ik ben hooggevoelig, creatief, gedreven en altijd enthousiast. (Of toch bijna altijd).

In 2020 werd ik mama en dat heeft me alleen nog maar meer gemotiveerd om dichtbij mijn kern te leven en een voorbeeld te zijn voor mijn dochter Moon. Samen met mijn man Stijn maak ik sinds 2019 de podcast Elke Dag Vakantie en dat is ook echt ons motto. We willen van elke dag een bijzondere dag maken, de schoonheid zien en het ten volle beleven. Want ik geloof: if you love life, life will love you back. De helft van het jaar vertoeven we in het Zuiden van Europa, in de wintermaanden genieten we daar van de natuur en het zonlicht. De andere helft van het jaar wonen we aan de Belgische kust, dichtbij de Franse grens.

Ik ben schrijver en gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Aan de slag als bewustzijnscoach, reiki master, yogi, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Mijn werk ligt heel dicht bij wie ik zelf ben en wat ik zelf waardeer aan en belangrijk vind ik het leven. Ik beoog een authentiek leven en krijg de kriebels van teveel fake en filters. 

Mijn creativiteit gaat overal: over boeken, pottenbakken, ontwerpen van duurzame kleding, retreats, ... 

 

Ik gelooft dat iedereen een changemaker kan zijn. Op micro- of macroniveau. De wereld heeft ieder van ons nodig. 

Wil je me beter leren kennen? 

"Dankzij de coachings vond ik de kracht om anders in het leven te staan. En sindsdien vraag ik mijzelf dagelijks af: hoe wil ik mij vandaag voelen? Positief, optimistisch, succesvol! Ja, Eva gaf mij een powerboost om de beste versie van mijzelf te worden en voortaan nog meer mijn hart te volgen! Een welgemeende merci!"

Lobke, 35 jaar.

bottom of page