top of page

veelgestelde vragen

welke opleidingen heb je gevolgd?

Ik volgde heel wat opleidingen om te doen wat ik nu doe (coachen, bodywork, schrijven, lezingen geven, ...). Ik zie mezelf als een levenslange leerling en hou ervan nieuwsgierig te blijven naar zoveel nieuws dat mijn leven kan verrijken. Ik eet boeken als ontbijt en dessert. Ik laat me bijstaan door mensen die een krak zijn in hun vak en met een constante verwondering naar de wereld kijken. 

  • Sacred Space Facilitator Training 

  • Yin Yoga TTC 50H bij Marcel De Vis en Anat Geiger

  • Hatha Yoga TTC 200H bij Tree Treasures Yoga olv. Molly Coffman, Wade Gotwals en Massimo Cantara

  • Yin Yoga TTC + Chinese Medicine 30H bij Mirjam Wagner

  • Workshops: Hormoonyoga, Yoga Nidra, Kirtan, Stoelyoga, Kinderyoga, De helende werking van ons seksueel brein, Tantra Yoga, Kundalini...

  • Reiki opleiding olv. Cat Wheeler in Ubud, Bali

  • Be-Lieve intensieve Coachopleiding olv. Lieve Bullens specialisatie in kleuren- + persoonlijke groei-coaching en meditatie

  • Master 1 en 2 Creative Consciousness olv. Marc Steinberg

  • Bachelor Audio Visuele Kunsten optie Radio.

schrijf jij je boeken zelf?

Yes! Zeker. Ik zou het niet anders kunnen.

Ik ben deel van de warme boekenfamilie van Overamstel/Horizon Uitgevers. 

Meer over mijn boeken.

Komen er nog weekends of yogareizen aan?

Zeker! In juli organiseer ik al jaren een Women Only Healing, Harmony and Happiness Retreat in Spanje. Daar vind je hier alle info over.

In november is er de Elke Dag Vakantie Retraite die ik samen met mijn man organiseer. Lees er hier meer over.

geef je zelf nog yoga?

Ja! Tijdens yoga- en coachingreizen. Maar niet meer wekelijks. In 2018 werd ik van mijn fietsgereden en daar hield ik een permanent geraakte schouder aan over. Wekelijkse lessen geef ik dus niet meer.

Ik verkocht mijn yogastudio in Mechelen Studio Stil in 2020 en koos ervoor om het werk op een lager pitje te zetten en vooral te moederen. Mijn dochter Moon werd geboren in oktober 2020.

Daarnaast ben ik grote fan van Yoga With Adriene, perfect voor een homepractice.

hoe heb jij je voedingspatroon aangepast?

Onder leiding van specialisten werd mijn bloed onderzocht en gekeken naar intoleranties. Via kinesiologie ging ik nog een stap verder en kon ik meer intuïtief gaan eten. Ik eet nu 95% plantaardig, volledige suiker- en alcoholvrij. Zonder gluten. Food = Medicine. 

Ik raad je aan eens een kijkje te nemen bij www.wegmetallergie.be

waar ga je naar de kapper?

Fabio van Barber-Ella is de enige die mijn lokken mag behandelen. Hij doet dat meet kennis van zake, knipt op droog haar en gebruikt de cruelty free producten van Kevin Murphy. Hallelujah! 

Meer weten? Ik hou regelmatig vragenrondes via Instagram. Via mijn profiel kan je in de highlights de meestgestelde Q&A's bekijken.

Kom jij nog op tv of de radio?

Neen, sinds 2017 niet meer.

In 2018 lanceerde ik wel samen met mijn man, Stijn Heymans, onze podcast Elke Dag Vakantie. Ondertussen werden de afleveringen al meer dan een half miljoen keer beluisterd. 

Meer weten? Ik hou regelmatig vragenrondes via Instagram. Via mijn profiel kan je in de highlights de meestgestelde Q&A's bekijken.

bottom of page