I hope you find a love you don’t have to question.

coaching.

Eva kwam op haar 21ste bij een lifecoach terecht. Ze voelde dat ze verloren liep in haar eigen leven, dat het harde werken in de media haar de adem benam. Uiteindelijk sukkelde ze in een zware burn-out - wie niet horen wil moet voelen? Het was haar coach en mentor Lieve Bullens die Eva voorstelde om zelf het opleidingstraject te starten. Om zo haar eigen burn-out nog intrinsieker te kunnen bekijken en te begrijpen waar het misging. Eva leerde zo haar eigen patronen doorzien, haar kracht terugvinden en uiteindelijk legde ze twee jaar nadien haar eindexamen af. Een ervaring die in haar huidige job, ze noemt het liever levensmissie, haar heel erg verrijkt.

 

Eva gelooft in een leven in verbinding met jezelf - met wat je lichaam je vertelt- met de kracht van positief denken en mildheid - en met zoveel mogelijk energie. En dat in verbinding met anderen. Want hoe vaak durven we onszelf écht openstellen voor anderen? 

De coachings zijn one-to-one. Vanaf 2019 organiseer ik bewustwordingsweekends aan zee. Voor meer info, schrijf je in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

over de bewustzijnscoaching.

De afgelopen 30 jaar focusten we in onze maatschappij op welvaart. Harder, beter, meer. Een mooie wagen voor de deur, elk jaar een luxevakantie, een kleerkast vol moois,... Helaas is dat niet wat je gelukkig maakt. Her en der lopen er mensen tegen de muur. De welvaart is groot, maar ergens onderweg zijn we het welzijn vergeten. De kwaliteit in plaats van de kwantiteit. Tijd om terug te gaan kijken en ontdekken wat echt belangrijk is, wat jou echt gelukkig maakt.

Voel je je steeds moe? Merk je dat de tijd voor jezelf er steeds tussenuit glipt? Ontbreekt het je aan (werk)goesting? Mis je het evenwicht in je leven en heb je zin om het aan te pakken?

Tijdens dit coachpad stappen we af van het moeten en staat mogen centraal. Je eigen ritme herontdekken, leren luisteren naar de signalen van je lichaam, een positieve denkwijze, naar je kern keren en jouw passies (her)ontdekken. Gezond zijn op vier niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Want wie wil er nu niet zo dicht mogelijk bij zichzelf komen te staan? Zijn eigen pad vinden en volgen? ​

Het vergroten van je bewustzijn gebeurt niet van vandaag op morgen. Als je dit pad aangaat, dan leggen we samen een hele weg af.
Je leert bewust kiezen voor nieuwe goede en gezonde gewoontes, leer je jezelf van dichtbij kennen: de prachtige hoogtes en de diepe dalen met
je coach aan de zijlijn. Wij geloven in een lichaam als team. Alle pijlen in dezelfde richting, het creëren van een spirituele flow. Dit heeft niets met geloof te maken.
Spiritus - uit het Latijn- betekent dat wat je doet groeien. We werken toe naar een flow, jouw levensstroom. Daar waarin het leven naar je toekomt en jij kan flowen,
creëren, zijn, leven op je hoogst haalbare niveau.

over de meditatietool.

Nadat mediteren mijn leven veranderde en ik me er tijdens mijn coachingopleiding in verdiept had, besloot ik om zelf een online meditatietool te ontwikkelen. Intussen staan er 9 luisteroefeningen op die je onbeperkt kan herhalen. Een jaar lidmaatschap kost 50€.

Wil je je aanmelden? Klik hier.

 

Beluister hier een gratis meditatie-oefening.

praktisch.

Dit coachpad bewandel je minimum 3 maanden. Tijdens de ontmoetingsmomenten gaan we op zoek naar de oorzaak van je stress, de lekken van je energievat, waar de disbalans in je leven zich bevindt en krijg je handvaten om zelf aan de slag te gaan en zo je passies te herontdekken, lichaam en geest weer op elkaar af te stemmen en je innerlijke vuur weer aan
te wakkeren.

Drie maanden lang werk je tijdens individuele sessies (twee per maand op basis van beschikbaarheid) aan jouw pad.
Dat kan nadien uiteraard nog verdergezet worden naar jouw wensen.

 

Er zijn twee paketten: light of bright. Het ene al wat intenser dan het andere. 

Meer info over prijzen en beschikbaarheid. Mail ons.

 

VOORLOPIG NEEM IK IN MECHELEN GEEN NIEUWE KLANTEN MEER AAN. VANAF APRIL 2019 KAN JE TERECHT IN HET COACHINGHUIS IN OOSTENDE.

 

Kan je toch niet aanwezig zijn op de gemaakte afspraak? Die kan tot 24 uur op voorhand geannuleerd worden (via telefoon of per mail) zodat iemand anders in jouw plaats kan langskomen. In het ander geval wordt de afspraak aangerekend.

getuigenis.

Wanneer je één van je ouders verliest, sterft er een stukje van jezelf, zeggen ze. Ik voelde de aarde letterlijk wegzakken onder mijn voeten, mijn veilige basis en vertrouwen in het leven was weg. Boosheid, te veel hooi op mijn vork, stress, slapeloze nachten, emoties waar ik geen blijf mee wist…stof genoeg om mee naar een lifecoach te stappen. En wat voor eentje! Vier maanden lang reikte Eva mij handvaten om te gebruiken in mijn dagelijks leven, om weer rust te vinden, te luisteren naar mijn lichaam en mijzelf beter te leren kennen. Ik mocht wenen en lachen, zagen en klagen, luisteren en zelf veel babbelen. Eva leerde mij om weer dankbaar te zijn voor kleine gelukjes. Om actie te ondernemen wanneer stress mij overvalt en om dagelijks kleine diamantjes tijd in te plannen voor mijzelf. Maar weet je wat het allergrootste geschenk is dat ik mijzelf gaf door het Studio Stil Coachpad te volgen? 

Dankzij de coachings vond ik de kracht om anders in het leven te staan. En sindsdien vraag ik mijzelf dagelijks af: hoe wil ik mij vandaag voelen? Positief, optimistisch, succesvol! Ja, Eva gaf mij een powerboost om de beste versie van mijzelf te worden en voortaan nog meer mijn hart te volgen! Een welgemeende merci!

Lobke, 35 jaar