top of page

women only yogareis

healing, harmony and happiness retreat
een week in het teken van intuïtief leven

9 - 15 juni 2023 - Montes de Malaga - Spanje

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, genieten, stilstaan, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig...maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body & mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

Wil je weten wat de deelnemers ervan vonden? Bekijk hier de video's.

D9BF1F01-AAE3-4B5F-853F-1F2F7A2E6640.JPG
5CDE6E79-59C9-4D06-A8D3-595C94CC2B63.JPG
744A0216-B05D-4156-9B44-E927BFF945EA.JPG
176545B6-4634-463E-878F-4B620E2E8639-42553840-C9A3-4CE0-BBD8-4BBCF75CCB4E.JPG
1F3651C7-1538-455C-B6F8-2EAB32F8B912.JPG
72F208C0-1F2C-49C5-A52B-82D560F9A0CB.JPG

Al sinds 2017 breng ik vrouwen samen onder de zon. Buiten hun comfortzone, maar dichtbij zichzelf. Sinds 2018 doe ik dit samen met Adriana Stan. Onze missies gaan hand in hand en we zijn een complementair team. Intussen namen al meer dan 100 vrouwen deel aan onze reizen.

Een yogareis is de ideale stap nét buiten je comfortzone. Daar waar je alle twijfels van je kan afschudden en de weg naar jezelf weer vindt. Tijdens deze reizen komen al mijn passies samen: gezondheid en gezonde voeding, bewegen, werken met energie, verbinden met mensen, mensen laten groeien en bloeien, de zon voelen, reizen en zoveel meer. In 2023 nemen ik je samen met mijn collega Adriana mee naar een gloednieuwe locatie in de bergen van het natuurgebied bij Malaga. In juni staan de bloemen daar prachtig in bloei en genieten we van de ruimte en de vergezichten.

We brengen een week met z’n allen door op een domein met verschillende huizen. Eén grote centrale villa waar we samenkomen met yogashala, hammam, sauna, zwembad, gezellige zithoek en eetruimte, twee kleinere huizen met elk een eigen zwembad (om af te koelen). 

 

Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige redenen als jou daar zijn. Dat brengt ons samen. 

!! Dit is een yogareis - focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, ... Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

Deze reis is iets voor jou als:
 
als je even afstand wil nemen van het dagelijkse leven, de rush en het steeds aan-staan

je je lichaamsbewustzijn wil vergroten en meer wil gaan voelen

​graag gelijkgestemden wil ontmoeten

wil genieten, vertragen, bewegen en de tijd nemen

eens van op een afstand naar je leven wil kijken en met een gevulde energietank er weer tegenaan wil gaan


 

 

Deze reis is niets voor jou als:
 
als je niet openstaat voor nieuwe ervaringen

als je houdt van een bomvol programma zonder tijd voor jezelf

als je spiritualiteit, yoga en bewustzijn maar niks vindt

als je enkel kan genieten door externe prikkels

als je gek wordt van het geluid van krekels of van plantaardige voeding

als je je glaasje alcohol niet kan missen

 

 

waar?

Van vrijdag 9 juni 2023 om 17u tot donderdag 15 juni 2023 om 10u


 

waar?

Wij verblijven in Montes de Malaga, een prachtig natuurgebied. We brengen een week met z’n allen door op een domein met verschillende huizen. Eén grote centrale villa waar we samenkomen met yogashala, hammam, sauna, zwembad, gezellige zithoek en eetruimte. En twee kleinere huizen op wandelafstand met elk een eigen zwembad (om af te koelen) en wellness-faciliteiten. 

Je vliegt op Malaga, dat is ongeveer een uurtje rijden van de locatie.

Scherm­afbeelding 2022-12-20 om 13.26.44.png

reacties van deelnemers

testimonials
ervaringen:

"Mijn plaat blijft hangen maar nog één keertje, heel diep vanuit mijn buik: MERCI! Deze reis was magisch en het schoonste dat ik mezelf op dit moment kon geven. Life changing. Jullie milde begeleiding, openheid, authenticiteit, en expertise waren hierbij key. Als jullie mij zouden vragen of ik iets zou willen veranderen aan deze reis zeg ik - verbazend genoeg; kritisch diertje hier - "nope het was perfect".

Jullie zijn met prachtige, o zo waardevolle dingen bezig waar jullie oprecht heel trots op mogen zijn. Keep up the good work en laat mij daar alstublieft nog vaak van genieten."

"Amai. Ik ben er nog niet goed van.
Ik kwam net tot het besef dat afgelopen week voor mij een week was, waarin letterlijk ALLES was geïntegreerd waar ik van hou.
Verbinden, lachen, eten, foto's maken. Omringd zijn door stilte, muziek, positieve vibes, de zon, dieren, de natuur.
Zingen, zwemmen, lezen, leren, massages krijgen, mediteren, yoga, reizen, wandelen.
Het is dan ook een understatement dat mijn hartje momenteel overloopt 😉
Ik zie het een beetje zo: waar mijn energetische deurtjes binnenin allemaal op een kier stonden in het donker staan ze nu in de volle zon weer wagenwijd open.
Ik kan mijn dankbaarheid niet genoeg uitdrukken, maar ik hoop dat jullie goed beseffen wat een verschil jullie met deze bijzondere reis hebben gemaakt. Ongetwijfeld voor ons allemaal.
BLIJF DIT AUB DOEN, JULLIE ZIJN HIER VERDOMD GOED IN!!"

"Deze reis doet echt wat die zegt: helen, verbinden en het geluk in jezelf weer activeren."

begeleiding? Wie zijn wij?

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, was van 2017 tot 2020 bezielster van Studio Stil in Mechelen, schrijver, bewustzijnscoach, reiki master, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook vrouwen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Dit doet ze tijdens yogareizen, inspiratieweekends en online coachingtrajecten. Ze woont met haar gezin aan zee. Yoga maakt deel uit van haar dagelijks leven, het is een onmisbaar onderdeel van haar levensstijl geworden. Daarnaast houdt ze van surfen, haar man en haar hond Olav. Het leven mag Elke Dag Vakantie zijn, samen met haar man maakt ze de populaire podcast om mensen te inspireren te kiezen voor een leven dat dichtbij jezelf ligt. Sinds oktober 2020 is ze mama van Moon. 

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is! Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met yoga, massages en reiki in haar yogastudio in Aarschot en is de ziel achter One Happy Yoga Travel. Ze werd mama van Indi in november 2021. 

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

voorbeeld van een dag retraite​

8u - 9u30 Yoga

9u30 Ontbijt

10u30 - 12u30 Workshop

13u Lunch

14u - 17u Vrije tijd - (mogelijkheid tot volgen van behandelingen)

17u - 18u Yin Yoga

18u15 Diner

of

8u - 9u30 Yoga

9u30 Ontbijt

10u30 - 12u30 Vrije tijd - (mogelijkheid tot volgen van behandelingen)

13u Lunch

14u - 17u Vrije tijd - (mogelijkheid tot volgen van behandelingen)

17u - 18u Yin Yoga

18u15 Diner

20u30 Workshop

prijs en praktische afspraken

€1.789

Jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. 

Inbegrepen

 • verblijf van 6 nachten in een gedeelde kamer

 • ontbijt, lunch en avondmaal 

 • dagelijkse yoga en workshops met Eva en Adriana

Niet inbegrepen

 • vlucht

 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij kunnen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)

 • reisverzekering

 • persoonlijke uitgaven

Het retreat start op vrijdag om 17u. Land je vliegtuig vroeger? Dan kan je de dag doorbrengen aan het strand of in de stad. 

We eindigen op donderdag om 10u (we eindigen met een bewegingssessie in de ochtend). Vlieg je later? Ook dan kan je op eigen initiatief genieten van het moois dat Malaga en omstreken te bieden heeft.

inschrijven?
 • betaal het voorschot van €600 via de knop onderaan deze pagina

 • vul jouw persoonlijke gegevens in

 • je ontvangt nog een e-mail waar bijkomende informatie wordt opgevraagd 

wat gebeurt er na inschrijving?
 • je wordt uitgenodigd in de besloten Facebook groep waar je alvast kan kennismaken met de andere deelnemers en waar je vragen aan de groep kan stellen

 • er wordt een online infosessie georganiseerd in de lente van 2023 om alvast kennis te maken, om op eventuele vragen te antwoorden

 • begin april 2023 wordt je gevraagd om het restsaldo te betalen

 • 2 weken voor vertrek ontvang je nog een e-mail met praktische informatie (adres, contactgegevens, paklijst,…)

annuleringsvoorwaarden.
 • bij elke annulatie wordt minstens €100 administratieve kost in rekening gebracht

 • annuleer je voor 09/03/2023, ontvang je jouw voorschot min €100 terug

 • annuleer je na 09/03/2023 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand sturen, die jouw plaats inneemt, mits schriftelijke communicatie op voorhand.

 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatievoorwaarden

wat met Covid-19?
 • Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaat met de opgelegde maatregelen en bewust omgaat met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelneemsters, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen wij om een Coronatest uit te voeren en het resultaat hiervan voor te leggen. 

 • Onze retraites verlopen steeds veilig. Zowel wij (Adriana en Eva) als de retreatcenters waarmee wij samenwerken, plaatsen hygiëne en veiligheid op de eerste plaats.

 • Indien het verboden is om te vliegen naar Spanje, de vluchten geannuleerd worden omwille van gezondheidsredenen (niet economische) en we niet ter plaatse geraken. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

 • Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde retraite, dan ontvang je een voucher om bij One Happy Yoga Travel aan een andere retraite deel te nemen. Deze voucher is een jaar geldig. 

inschrijven

We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen en te verwelkomen onder de Spaanse zon.

Foto's van eerdere retraites op verschillende locaties tussen 2017 en 2022

bottom of page