mijn missie

is mensen verbinden met zichzelf en met elkaar

Een yoga-, coachingreis of inspiratieweekend is de ideale stap nét buiten je comfortzone. Daar waar je alle twijfels van je kan afschudden en de weg naar jezelf weer vindt. Tijdens deze reizen komen al mijn passies samen: gezondheid en gezonde voeding, bewegen, werken met energie, verbinden met mensen, mensen laten groeien en bloeien, de zon voelen, reizen en zoveel meer.

YOGAREIS alicante 2020

women only  12 - 19 juli

WAT?

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig...maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body-mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

We brengen een week met z’n allen door in een privéhuis met zwembad én hot tub. Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige reden als jou daar zijn. Dat brengt ons samen.

!! Dit is een yogareis - focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, ... Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

WANNEER?

Van zondag 12 juli t.e.m. zondag 19 juli 2020

WAAR?

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met infinity pool én hot tub!

We zitten op 10 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het centre niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen.

Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt. Je kan zelfs nog dichterbij vliegen op Murcia, hoera!

Begeleiding?

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, bezielster van Studio Stil in Mechelen, schrijver, talentcoach, reiki master, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook mensen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Samen met haar vriend Stijn, runt ze het Coachinghuis in Oostende en delen ze graag hun missie en levensvisie via www.elkedagvakantie.be

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is! Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met yoga, massages en reiki in haar yogastudio in Aarschot en is de ziel achter One Happy Yoga Travel. 

 

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

prijs?

€ 1.599 early bird t.e.m. 30 september 2019 – vanaf 1 oktober 2019  betaal je €1.699 (wens je graag een factuur, dan komt de btw er nog eens bovenop).

Jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. 

Inbegrepen

 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer

 • alle maaltijden  (veganistisch) + drank

 • dagelijkse yoga en inspiratie sessies met Eva en Adriana

Niet inbegrepen

 • vlucht

 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij kunnen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)

 • reisverzekering

 • persoonlijke uitgaven

INSCHRIJVEN?

Inschrijven

...doe je door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Klik hier.

Instructies voor de betaling vind je onderaan het inschrijvingsformulier. Je krijgt na inschrijving tevens een bevestiging via e-mail van jouw ingevoerde gegevens.

Annuleringsvoorwaarden.

 • bij elke annulatie wordt minstens €50 administratieve kost in rekening gebracht

 • annuleer je voor 31/12/2019, ontvang je jouw voorschot min €50 terug, alsook het volledige restsaldo indien dat al gestort was

 • annuleer je tussen 1/1/2020 en 30/04/2020, dan ontvang je jouw restsaldo terug, indien je dat reeds gestort had. Het voorschot wordt op dat moment niet meer teruggestort, dat ben je kwijt.

 • annuleer je na 30/04/2020 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand in jouw plaats sturen. 

 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatievoorwaarden.

Duuuus.

Wil je een lezing boeken?

klik hier

Meer info over coaching?

coaching aan zee

Op de hoogte blijven?

klik dan hier.

Professioneel voorstel?

klik dan hier.

Technisch probleem? 

klik dan hier.

Ik ben leuker online dan in het echt. Volg me hier: 

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Of word lid van de besloten Omdat Het Kan FB-groep.

 • Facebook - White Circle

© 2020. Eva Daeleman - leef gretig. Alle rechten voorbehouden.

Lees hier het privacy statement van deze website.