mijn missie

is mensen verbinden met zichzelf en met elkaar

Een yoga-, coachingreis of inspiratieweekend is de ideale stap nét buiten je comfortzone. Daar waar je alle twijfels van je kan afschudden en de weg naar jezelf weer vindt. Tijdens deze reizen komen al mijn passies samen: gezondheid en gezonde voeding, bewegen, werken met energie, verbinden met mensen, mensen laten groeien en bloeien, de zon voelen, reizen en zoveel meer.

YOGAREIS alicante 2021

women only 11 - 18 juli

enkele reacties na vorige reizen.

"Mijn plaat blijft hangen maar nog één keertje, heel diep vanuit mijn buik: MERCI! Deze reis was magisch en het schoonste dat ik mezelf op dit moment kon geven. Life changing. Jullie milde begeleiding, openheid, authenticiteit, en expertise waren hierbij key. Als jullie mij zouden vragen of ik iets zou willen veranderen aan deze reis zeg ik - verbazend genoeg; kritisch diertje hier - "nope het was perfect".

Jullie zijn met prachtige, o zo waardevolle dingen bezig waar jullie oprecht heel trots op mogen zijn. Keep up the good work en laat mij daar alstublieft nog vaak van genieten."

"Amai. Ik ben er nog niet goed van.
Ik kwam net tot het besef dat afgelopen week voor mij een week was, waarin letterlijk ALLES was geïntegreerd waar ik van hou.
Verbinden, lachen, eten, foto's maken. Omringd zijn door stilte, muziek, positieve vibes, de zon, dieren, de natuur.
Zingen, zwemmen, lezen, leren, massages krijgen, mediteren, yoga, reizen, wandelen.
Het is dan ook een understatement dat mijn hartje momenteel overloopt 😉
Ik zie het een beetje zo: waar mijn energetische deurtjes binnenin allemaal op een kier stonden in het donker staan ze nu in de volle zon weer wagenwijd open.
Ik kan mijn dankbaarheid niet genoeg uitdrukken, maar ik hoop dat jullie goed beseffen wat een verschil jullie met deze bijzondere reis hebben gemaakt. Ongetwijfeld voor ons allemaal.
BLIJF DIT AUB DOEN, JULLIE ZIJN HIER VERDOMD GOED IN!!"

 

"Deze reis doet echt wat die zegt: helen, verbinden en het geluk in jezelf weer activeren."
 

WAT?

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, genieten, stilstaan, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig...maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body & mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

We brengen een week met z’n allen door in een privéhuis met zwembad. Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige redenen als jou daar zijn. Dat brengt ons samen. 

!! Dit is een yogareis - focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, ... Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

WANNEER?

Van zondag 11 juli t.e.m. zondag 18 juli 2021

WAAR?

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met infinity pool!

We zitten op 10 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het centre niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen.

Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt. Je kan zelfs nog dichterbij vliegen op Murcia, hoera!

Begeleiding?

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, was van 2017 tot 2020 bezielster van Studio Stil in Mechelen, schrijver, bewustzijnscoach, reiki master, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook vrouwen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Dit doet ze tijdens yogareizen, inspiratieweekends en online coachingtrajecten. Ze woont met haar gezin aan zee. Yoga maakt deel uit van haar dagelijks leven, het is een onmisbaar onderdeel van haar levensstijl geworden. Daarnaast houdt ze van surfen, haar man en haar hond Olav. Het leven mag Elke Dag Vakantie zijn, samen met haar man maakt ze de populaire podcast om mensen te inspireren te kiezen voor een leven dat dichtbij jezelf ligt. 

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is! Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met yoga, massages en reiki in haar yogastudio in Aarschot en is de ziel achter One Happy Yoga Travel. 

 

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

prijs?

€ 1.599 early bird t.e.m. 31 oktober 2020 – vanaf 1 november 2020  betaal je €1.699

Jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. 

Inbegrepen

 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer

 • ontbijtbrunch, drie-uurtje (gezonde cake, fruit, thee) en avondmaal (3-gangen)

 • dagelijkse yoga en inspiratie sessies met Eva en Adriana

Niet inbegrepen

 • vlucht

 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij kunnen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)

 • reisverzekering

 • persoonlijke uitgaven

INSCHRIJVEN?

Inschrijven

...doe je door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Klik hier.

Instructies voor de betaling vind je onderaan het inschrijvingsformulier. Je krijgt na inschrijving tevens een bevestiging via e-mail van jouw ingevoerde gegevens.

Annuleringsvoorwaarden.

 • bij elke annulatie wordt minstens €50 administratieve kost in rekening gebracht

 • annuleer je voor 31/12/2012, ontvang je jouw voorschot min €50 terug, alsook het volledige restsaldo indien dat al gestort was

 • annuleer je tussen 1/1/2021 en 30/04/2021, dan ontvang je jouw restsaldo terug, indien je dat reeds gestort had. Het voorschot wordt op dat moment niet meer teruggestort, dat ben je kwijt.

 • annuleer je na 30/04/2021 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand in jouw plaats sturen. 

 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatievoorwaarden.

 • Lees hier onze privacy-settings even na.

Duuuus.

Wil je een lezing boeken?

klik hier

Meer info over coaching?

klik dan hier.

Een lezing

volgen?

klik dan hier.

Professioneel voorstel?

klik dan hier.

Technisch probleem? 

klik dan hier.

Ik ben leuker online dan in het echt. Volg me hier: 

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Of word lid van de besloten Omdat Het Kan FB-groep.

 • Facebook - White Circle

© 2020. Eva Daeleman - leef gretig. Alle rechten voorbehouden.

Lees hier het privacy statement van deze website.