top of page

hallo. ik ben eva.
ik creëer. schrijf. onderneem. coach. spreek. leef yoga. maak podcasts. surf. of probeer dat toch.
ik ben een lover of life, de zee en pindakaas.

IMG_5023.JPG

individuele coaching

Er zijn nog 2 vrije plaatsen voor mijn VIP-traject in 2022.

 

Wil jij individueel aan de slag? Coaching gericht op jouw noden als individu? Een traject dat 100% afgestemd is? Jij hebt als een hele reis naar jezelf doorgemaakt, maar wil een stap verder. Het vergroten van je bewustzijn. Je kiest voor een traject van vier maanden, maar neemt de tijd. Jij hebt het gevoel dat je al de juiste richting uitgaat, maar er rijzen nog twijfels, je hebt af en toe dat duwtje in de rug nodig.

Je wil echt gaan leven volgens jouw buikgevoel.

Ik ben Eva. Vrouw. Partner. Mama van Moon. Ik woon aan zee en ben verliefd op de golven en het gevoel van zilt water. Ik surf graag maar niet goed. En laat dat net mijn streven in het leven zijn: ik doe zoveel mogelijk van wat ik graag doe.

Ik schrijf boeken. Coach vrouwen om weer in verbinding te komen met zichzelf en hun omgeving, ik coach ondernemers die willen ondernemen van uit de buik en niet vanuit de kop. Ik neem mensen mee op reis naar zichzelf tijdens mijn retreats. Ik maak samen met mijn man Stijn de Elke Dag Vakantie-podcast en dit najaar komt ons eerste gezamenlijke boek uit. Reizen is mijn lange leven en tegelijkertijd ben ik een huismus. Ik hou van mensen en van alleen zijn. Ik hou van de natuur en inspirerende steden. Ik hou van muziek en van stilte, maar ik hou mijn mond niet als het nodig is. Ik hou van warmte en van skiën. Ik probeer bijgevolg de dualiteit te omarmen en zoveel mogelijk naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren. Een must in deze tijden die je omver willen werpen en alle menselijkheid uit ons willen zuigen.

 

Ik ben een piraat van imperfectie, voor menselijkheid en zachtheid. En als het nodig is dan bijt ik. Het kan allemaal naast elkaar bestaan. Je hoeft me niet leuk of mooi te vinden. Laten we samen echt zijn. Er is al genoeg fake.

Op deze website kan je al mijn creatieve kronkels terugvinden en de projecten waar ik aan werk. 

Kijk rustig rond. 

xo eva

About Me
Eva Het leven COVER.jpg

Dapper boek over eigen keuzes durven maken in je leven

Eva Daeleman zoekt verder naar een leven dat bij haar past. Ze kleurt buiten de lijntjes, omdat het kan maar vooral omdat er meer is dan grijs. Noem haar gerust een perfectionist in levenslange rehab. Hoe kan het ook anders? Vanaf de geboorte wordt gesproken over goed of fout, krijgen we normen voorgeschoteld: 'Zo hoort het.' Ben je flink? Anders word je gestraft. Hoewel haar leven niet langer bestaat uit goede of slechte punten, merkt Eva toch dat ze het moeilijk heeft met zichzelf zijn. Kan dat wel als je het juist probeert te doen? En dan vraagt ze zich af: doe ik het wel goed, het leven?

Bekijk hier het boek.

Beluister hier het boek. 

Services

multi-passionate is een ding.

schrijven.

In mijn stoutste dromen was ik een schrijver. Dromen die uitkomen zijn de max. Er gingen al 20.000 boeken over de toonbank.

Intussen kwam na Factor 25, Het jaar van de hond, Omdat het kan, ook Woman Up! uit. Mijn nieuwste boek ligt net in de winkels. En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?

Schrijven is mijn natuur geworden, mijn passie. Zowel in de vorm van columns, artikels, blogs als professionele copywriting voor projecten die mijn hart sneller doen slaan.

Lees hier alles over mijn boeken.

Aanvraag voor column of creatieve schrijfopdracht.

coaching.

spreken.

Nog voor ik kon wandelen sprak ik in volzinnen en kon ik de mensen rondom mij een volledig verslag geven van een bezoek aan de dierentuin. Later werd het mijn job. Na de weg die ik zelf heb afgelegd - van een onbewuste workaholic, over een burn-out, naar een duurzamer en bewuster leven - hou ik ervan om mensen te inspireren, hen weer in hun kracht te zetten en bewuster met zichzelf aan de slag te laten gaan. Wil je weten wanneer er nog eens een webinar aankomt? Registreer je onderaan deze pagina op mijn nieuwsbrief, dan ben je meteen als eerste op de hoogte.

Samen met mijn man Stijn host ik de podcast Elke Dag Vakantie. 

inspiratiereizen en -weekends.

Ik geloof in een leven in verbinding met jezelf - met wat je lichaam je vertelt - met de kracht van positief denken en mildheid - en met zoveel mogelijk energie. En dat allemaal in verbinding met anderen. Want hoe vaak durven we onszelf écht openstellen voor anderen?​

De coachings zijn 1-op-1 en gebeuren online. Zo kan jij van eender waar ter wereld jezelf beter leren kennen.

Leer mediteren via mijn online webtool.

Lees hier meer over mijn individuele projecten.

Lees hier meer over mijn 7 weken programma: van controle naar vertrouwen.

 Tijdens deze weekends/weken groei je dichter naar jezelf, leer je je eigen noden kennen. Een tocht naar je diepe innerlijke kracht en weten, het doorbreken van oude patronen, aanleren van nieuwe gewoontes, actie ondernemen richting je authentieke zelf, bewuster leven, je laten inspireren en je passie aanwakkeren. 

In juli 2022 namm ik voor het vijfde jaar op rij een bende vrouwen onder mijn vleugels tijdens het Healing Harmony and Happiness Retreat. Dat doe ik in 2023 opnieuw. Inschrijven en details lanceer ik in november 2022.

Meer weten?

over Eva's coaching

Van nature ben ik enorm introspectief en denk heel veel na over mezelf, hoe anderen me zien, wat mijn toekomst zal brengen,.... 

Eva leerde me om ‘uit mijn hoofd te komen’. We bekeken samen mijn twijfels, overtuigingen en aangeleerde patronen en ze leerde me kiezen voor mezelf. Haar tools gaven me een rust in wie ik ben, hoe rap of hoe traag de wereld ook draait. Het traject met Eva gaf mij een boost om voluit te leven en een besef van dankbaarheid voor al het moois rondom mij. 

 

—  L. 28 jaar

"Don't forget

the lifestyle

you have promised to yourself".

charles-451759-unsplash.jpg

instagram

contact
bottom of page